opc_loader

Regular black ice Zippo gasaansteker met vuursteen

Artikelnr: 60001163+65801
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
73,80

Graveren

Zippo vuursteentjes meebestellen

Aansteker gas meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Regular black ice gasaansteker met een stormvlam. De Zippo heeft een Black ice hoogglans afwerking. Deze Zippo is voorzien van een speciaal gasbinnenwerk welke navulbaar is met butaangas. De aansteker geeft een krachtige stormvlam waarvan de hoogte instelbaar is via de stelschroef aan de onderzijde van het binnenwerk. 

Laat deze regular black ice gasaansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Het graveren van een foto is op deze matte Zippo aansteker niet mogelijk. Voor het graveren van een foto adviseren we een hoogglans model.

Op het Zippo gasbinnenwerk heeft u twee jaar garantie.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: