• info@aanstekers.be

Over ons

Aanstekers.be is onderdeel van BlitZz graveerwerk en is een onafhankelijke retailer in onder andere Zippo producten. BlitZz graveerwerk heeft een zeer ruim assortiment Zippo aanstekers en is gespecialiseerd in het graveren van Zippo aanstekers. Zippo aanstekers graveren wij computergestuurd met uw eigen teksten, logo's en foto's. Kies een Zippo aansteker uit via de website, voeg uw tekst, logo en/of foto toe en bestel deze eenvoudig online. Veelal wordt de Zippo binnen één werkdag al verzonden!

 

Een Zippo aansteker is niet zo maar een aansteker. Een Zippo aansteker is een aansteker voor het leven. Dat wordt gegarandeerd door de levenslange garantie op de werking van de Zippo aansteker. Zippo werkt onder het motto ''it works or we fix it free''.


Naast de traditionele Zippo aanstekers op benzine hebben wij ook de Zippo Blu gasaanstekers in ons assortiment. Tevens hebben wij een assortiment Zippo kaarsen aanstekers, Zippo handwarmers, Zippo schrijfwaren en Zippo outdoor producten.

 

Wij zijn gevestigd in de grensstreek België-Nederland in Zundert (NL) aan de E19 afslag Hoogstraten-Meer. U bent van harte welkom om ons te bezoeken. Graag maken wij met u een afspraak om onze collectie te tonen of uw wensen door te spreken.


BlitZz graveerwerk

Katerstraat 54

4881 AS Zundert (NL)


E-mail: info@aanstekers.be

Telefoon: 003176-8501667


BTWnummer België: BE0674673602

BTWnummer Nederland: NL199895855B01

Kamer van koophandelnummer: 20141558


Bankgegevens:

KBC bank Wuustwezel: IBAN/SEPA: BE70 7310 1755 2325 ten name van BlitZz graveerwerk

BIC: KREDBEBB

 

Blitzz Graveerwerk