opc_loader

Over Aanstekers.be

Aanstekers.be is onderdeel van BlitZz graveerwerk en is een onafhankelijke retailer in onder andere Zippo aanstekers, Ronson aanstekers en Colibri aanstekers. BlitZz graveerwerk heeft een zeer ruim assortiment Zippo aanstekers en luxe aanstekers en is gespecialiseerd in het graveren van deze aanstekers. Aanstekers graveren wij computergestuurd met uw eigen teksten, logo's en foto's. Kies een aansteker uit via de website, voeg uw tekst, logo en/of foto toe en bestel deze eenvoudig online. Veelal wordt de Zippo binnen één werkdag al verzonden!


Wij zijn gevestigd in de grensstreek België-Nederland in Zundert (NL) aan de E19 afslag Hoogstraten-Meer. U bent van harte welkom om ons te bezoeken. Graag maken wij met u een afspraak om onze collectie te tonen of uw wensen door te spreken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door gebruik te maken van onderstaande contactgegevens. Voor een vlotte afhandeling verzoeken wij u vriendelijk dit zoveel mogelijk per e-mail te doen. Wij streven er naar om uw mail binnen één werkdag te beantwoorden.

Aanstekers.be is onderdeel van:

BlitZz graveerwerk
Katerstraat 54 
4881 AS Zundert (Noord-Brabant)
Nederland
Telefoon 003176-8501667

Mobiel  00316-34604642 
E-mail: info@aanstekers.be

BTWnummer België: BE0674673602

BTWnummer Nederland: NL002196984B85

Kamer van koophandelnummer: 20141558 
  

Bankgegevens België: 

KBC bank Wuustwezel: IBAN/SEPA: BE70 7310 1755 2325 ten name van BlitZz graveerwerk 

BIC: KREDBEBB


Bankgegevens Nederland: 

Rabobank Zundert: NL65RABO0103771522 ten name van BlitZz graveerwerk 

BIC nummer: RABONL2U 

  
 
U kunt ons op afspraak bezoeken. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor het maken van een afspraak.

  
Bestellingen kunt u per post ontvangen maar ook afhalen op het volgende adres:
Katerstraat 54 in Zundert (NL)

Wanneer u een order plaatst via Aanstekers.be ontvangt u een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Om deze orderbevestiging in goede staat te ontvangen, dient u [email protected] toe te voegen aan de lijst met vertrouwde/veilige afzenders of uw proxy-instellingen te controleren. Tot die tijd is het mogelijk dat deze e-mailbevestiging bij uw ongewenste berichten in uw inbox wordt geplaatst.
 

Aanstekergraveren.nl is onderdeel van BlitZz graveerwerk. BlitZz graveerwerk is actief sinds 2008 en heeft inmiddels tienduizenden tevreden klanten. Een combinatie van ervaren graveerders, moderne machines, een breed assortiment en enthousiasme maakt BlitZz graveerwerk tot een succesvol en betrouwbaar bedrijf. Of het nu gaat om stukproductie of grote series: alles is mogelijk. BlitZz graveerwerk is onder andere actief met de volgende webwinkels: 

www.BlitZz-graveerwerk.nl: een leuke collectie met onder andere naamborden, dierenpenningen, sportprijzen en de mogelijkheid voor: sleutelhangers graveren, fotolijst graveren, kinderbestek graveren. 

www.sieraadgraveren.nl: sieraden zijn leuker en persoonlijker als u ze zelf kan samen stellen, laten graveren en personaliseren. Sieraadgraveren.nl heeft een leuke collectie ketting hangers, ringen, naamkettingen, afdruksieraden en assieraden. Laat een ring graveren, een armband graveren, een ketting graveren of laat een uniek sieraad op maat maken. 

www.foto-kristal.nl: leuke collectie foto kristallen, spiegel graveren en glazen graveren. Stel zelf samen en bestel eenvoudig online.

www.spiegelgraveren.nl: spiegels inclusief het graveren van een tekst, logo of foto. Tevens leuke spiegel klokken, trouwspiegels en geboortespiegels.

Blitzz Graveerwerk