opc_loader

Regular chroom high polish Zippo gasaansteker met stormvlam

Artikelnr: 60000805+2006814
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
60,85 53,05 U bespaart: 13%

Graveren

Aansteker gas meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Chroom high polish Zippo gasaansteker met een stormvlam. Deze Zippo aansteker heeft een hoogglans chromen afwerking rondom. Deze Zippo is voorzien van een speciaal gasbinnenwerk welke navulbaar is met butaangas. De aansteker geeft een krachtige stormvlam waarvan de hoogte instelbaar is via de stelschroef aan de onderzijde van het binnenwerk. Een Zippo aansteker is een zeer kwalitatieve aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd.

Laat deze hoogglans chromen Zippo gasaansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo, lijntekening of foto te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Op het Zippo gasbinnenwerk heeft u twee jaar garantie.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items