opc_loader

Zippo aansteker Woodchuck Brushed Chrome

Artikelnr: 60004584
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
94,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker Woodchuck Brushed Chrome.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

De geborsteld chromen benzine aansteker is voorzien van een dun laagje ceder hout. De achterzijde is voorzien van een laser gravure van het logo van Woodchuck USA en de tekst: Buy One Plant One.
Wanneer u een Woodchuck USA product koopt, dan planten zij een nieuwe boom. De Zippo aansteker ontvangt u daarom in een doosje met een code waarmee u kunt zien waar deze boom is geplant.

Laat deze Zippo aansteker laser graveren met een korte tekst, naam of datum. Het is mogelijk een tekstregel op het klepje en/of de body te laten graveren, per regel kunnen er maximaal 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items