opc_loader

Zorr aansteker model Tempo

Artikelnr: LB-17008
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
14,95

Graveren

Aansteker gas meebestellen

Beschrijving

Metalen aansteker in de kleur mat zwart - chroom met een slank design. De gasaansteker is eenvoudig te bedienen met de grote knop bovenaan en een elektronische ontsteking. Deze aansteker van het merk Zorr geeft een prachtige zachte vlam welke instelbaar is door middel van de stelschroef aan de onderzijde. De aansteker werkt op butaangas en is uiteraard navulbaar via het vulnippel aan de onderzijde van de aansteker.

Laat deze gas aansteker graveren met een tekst van maximaal 5 regels tekst van 12 karakters. De tekst zoals bijvoorbeeld een naam, datum of initialen wordt in de voorkant van de aansteker gegraveerd. U heeft hierbij de keuze uit de volgende lettertypes:

Het graveren van een logo is mogelijk, dit heeft een meerprijs van 5euro. Vanwege de matte afwerking is het graveren van een foto helaas niet mogelijk.

   

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items