opc_loader

Faro mat zwarte benzine aansteker

Artikelnr: 17006b
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
14,50

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Kenmerken
Beschrijving

Zwarte benzine aansteker met een matte afwerking van het merk Faro. De aansteker werkt op benzine en is windproof. De aansteker is eenvoudig te vullen met benzine en het vuursteentje is vervangbaar.

Laat deze stoere benzine aansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze benzine aansteker, dit heeft een meerprijs van €5,00. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Voor het graveren van een foto adviseren wij u het hoogglans aansteker.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items