opc_loader

Zippo aansteker Metal Dragon

Artikelnr: 18452RD
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
159,00

Graveren

Aansteker gas meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker Metal Dragon. Deze Zippo aansteker heeft een hoogglans afwerking aan de voorzijde en de achterzijde, en aan de voorzijde een 3D embleem met daarop een draak.

Een Zippo aansteker is een zeer kwalitatieve aanstekers met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd.

Laat deze zwarte hoogglans Zippo aansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Het graveren van een foto is op deze matte Zippo aansteker niet mogelijk. Voor het graveren van een foto adviseren we een hoogglans model.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items