opc_loader

Zippo benzine aansteker Pattern Design

Artikelnr: 60006596
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
109,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Kenmerken
Beschrijving

Zippo benzine aansteker Pattern Design. Een Zippo benzine aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo benzine aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

De Zippo Pattern Design is een hoogglans zwarte benzine aansteker en is voorzien van een symbool van een vlam op de voorkant samen met het diep gegrafeerde patroon eromheen. Deze benzine aansteker kunt u eenvoudig laten personaliseren met een tekst, naam of logo naar keuze.

Laat deze benzine Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo of lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items