opc_loader

Elektrische Zippo arc vintage chroom brush finish

Artikelnr: 60001167+2006836
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
64,80

Graveren

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Elektrische Zippo aansteker vintage chroom brush finish met een dubbele arc ontsteking. Deze Zippo aansteker heeft een geborsteld chromen afwerking aan de voorzijde en de achterzijde en is voorzien van schuine lijnen in de rechter bovenhoek en linker onderhoek. De zijkanten zijn rondom hoogglans afgewerkt. Deze Zippo is voorzien van een speciaal elektrisch binnenwerk welke oplaadbaar is via de USB aansluiting in de onderkant van het binnenwerk. Een USB oplaadkabel wordt meegeleverd. Met een druk op de knop worden de dubbele taserstralen ontstoken.

Laat deze chromen elektrische Zippo graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Het graveren van een foto is op deze matte Zippo aansteker niet mogelijk. Voor het graveren van een foto adviseren we een hoogglans model.

Op het elektrisch binnenwerk heeft u twee jaar garantie.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: