opc_loader
Artikelen

Aansteker Zippo Spectrum with logo

Artikelnr: 60001578
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
62,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Kenmerken
Beschrijving

Aansteker Zippo Spectrum with Logo. 

Deze aansteker van Zippo heeft een glanzende oliekleurige afwerking. Ook is deze aansteker van Zippo rechts onder voorzien van een wit Zippo logo. 

Een aansteker van Zippo is een zeer kwalitatieve aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de aansteker van Zippo bij een defect gratis wordt gerepareerd. 

Laat deze hoogglans aansteker van Zippo graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Voor het graveren van een foto raden wij een hoogglans model aan.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items