opc_loader

Zippo aansteker Screws and Tools 3D

Artikelnr: 18136SL
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
79,00

Graveren

Aansteker gas meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker Screws and Tools 3D. Een geborsteld chroom Zippo aansteker met aan de voorzijde een 3D embleem waar gereedschap, schroeven en bouten op staan. 

Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

Laat deze Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo of lijntekening te laten graveren op deze Zippo. De afbeelding zal gegraveerd worden op de body, het klepje kunt u nog voorzien van een tekst of naam (max 3 regels en 20 karakters per regel). De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.
Deze matte aansteker is niet geschikt voor een foto gravure. Voor een foto gravure is een hoogglans aansteker vereist.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items