opc_loader

Zippo aansteker Gemed Peace Sign

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60002727
46,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeaupapier toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Gemed Peace Sign. Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic door het Zippo repair center.

Deze benzine aansteker is afkomstig uit de Zippo Urban collectie en is voorzien van een slijtvaste kleurenprint met daarop het peace logo. De zilverkleurige Zippo Gemed Peace Sign kan eenvoudig aan de achterzijde voorzien worden van een naam, tekst of logo naar keuze.

Laat deze Zippo Gemed Peace Sign aansteker graveren met maximaal acht regels tekst van maximaal 20 tekens per regel. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo Gemed Peace Sign aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items