opc_loader

Zippo aansteker Elephant Head

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 2005710
59,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeaupapier toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Elephant Head.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic door het Zippo repair center.

De geborsteld zilveren Zippo benzine aansteker is aan de voorzijde voorzien van een 3D embleem van een olifanten hoofd met versieringen. 

Laat deze Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal acht regels tekst van maximaal 20 tekens per regel. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo of lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding zal op de body gegraveerd worden waardoor de drie regels op het klepje (max 20 tekens per regel) vrij gebruikt kunnen worden voor een naam of tekst. Deze matte aansteker is niet geschikt voor een foto gravure. Voor een foto gravure is een hoogglans model vereist.
De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items