opc_loader
Artikelen

Zippo replica 1941 black ice

Artikelnr: 60000810
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
69,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Deze Zippo aansteker is een replica van het model uit 1941. De Zippo replica 1941 black ice heeft afgeronde hoeken en een donkere matte afwerking. Zippo maakt al benzineaanstekers sinds 1932, dit model is precies zoals de oude Zippo's gemaakt. Wij voorzien deze Zippo van een mooie gravure in de vorm van een tekst of logo (meerprijs van €5,-).

Laat deze chromen Zippo aansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Het graveren van een foto is op deze matte Zippo aansteker niet mogelijk. Voor het graveren van een foto adviseren we een hoogglans model.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items