opc_loader

Zippo aansteker Playboy Lady with Glasses

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60003521
55,00
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Playboy Lady with glasses.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic. 

Deze Zippo aansteker heeft een hoogglans zilveren afwerking en aan de voorzijde een slijtvaste print van een dame met bril en het Playboy logo in de hoek rechtsonder.

Laat deze hoogglans zilveren Zippo aansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 karakter gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een foto, logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. Een afbeelding wordt op de body gegraveerd, op het klepje blijven 3 regels vrij voor een naam of tekst (max 20 karakters per regel). De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items