opc_loader
Artikelen

Zippo aansteker Harley Davidson Logo Gray

Artikelnr: 60004457
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
79,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker Harley Davidson Logo Gray.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende 30 jaar garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic.

Deze Zippo aansteker heeft een donkergrijze afwerking en is aan de voorzijde voorzien van een zilveren 3d embleem van het logo van Harley Davidson.

Laat deze zilveren Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op op het klepje. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren met tekst_lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Het graveren van een foto is op deze matte Zippo aansteker niet mogelijk. Voor het graveren van een foto adviseren we een hoogglans model.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items