opc_loader
Artikelen

Zippo Rick Rietveld aansteker Ace Skull Design

Artikelnr: 60006598
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
57,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo Rick Rietveld aansteker Ace Skull Design. Deze Zippo benzine aansteker heeft een Mercury Glass afwerking met aan de voorzijde een skull in de vorm van een schoppenkoning en dit is tevens een color image. 

Een Zippo aansteker is een zeer kwalitatieve aanstekers met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo bij een defect gratis wordt gerepareerd. 

Laat deze Mercury Glass Zippo benzine aansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een foto, logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: