opc_loader

Zippo aansteker All In Poker Club

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60003880
49,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker All In Poker Club.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic. 

Deze Zippo aansteker heeft een hoogglans zilveren afwerking en is aan de voorzijde voorzien van een slijtvaste print van een kaartspel, fiches en de tekst : All In Poker Club". 

Laat deze hoogglans zilveren Zippo aansteker graveren met maximaal acht regels tekst van maximaal 20 tekens per regel. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een foto, logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding zal gegraveerd worden op de body van de aansteker, op het klepje (3 regels) kunt u tekst / en of een naam laten graveren.
De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items