opc_loader

Zippo aansteker Assassin's Creed Street Chroom

Artikelnr: 60003197
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
46,95

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker Assassin's Creed Street Chroom.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic door het Zippo repair center.

De street zilveren Zippo is aan de voorzijde voorzien van een slijtvaste print van het logo van Assassin's Creed. Een street zilveren aansteker heeft als kenmerk dat het lijkt alsof deze matte aansteker al krassen en gebruikssporen heeft.

Laat deze Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 karakters gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo of lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding zal gegraveerd worden op de body van de aansteker, op het klepje blijven 3 regels tekst (max 20 karakters per regel) vrij om een naam of tekst te laten graveren. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.
Een foto gravure is niet mogelijk op deze matte aansteker, voor een foto gravure is een hoogglans aansteker vereist.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: