opc_loader

Zippo aansteker Anne Stokes Lava Dragon

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60003253
46,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeaupapier toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Anne Stokes Lava Dragon. Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic door het Zippo repair center.

Deze street zilveren Zippo benzine aansteker heeft een afwerking waardoor het lijkt alsof deze gebruikssporen heeft. Deze Zippo is afkomstig uit de Zippo Anne Stokes collectie en is voorzien van een luxe, slijtvaste print met daarop een afbeelding van vuurspuwende draak. Deze Zippo met een afbeelding ontworpen door Anne Stokes uit haar Dragons collectie, kunt u aan de achterkant laten graveren met een naam of tekst.

Laat deze Zippo aansteker graveren met maximaal acht regels tekst van maximaal 20 tekens per regel. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items