opc_loader

Zippo aansteker reapers

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 2005099
59,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker reapers. Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic door het Zippo repair center.

Deze zilverkleurige Zippo werkt op benzine en is voorzien van een luxe 3D embleem. De achterkant van deze luxe aansteker kunt u door ons laten personaliseren met een naam, tekst of logo naar keuze.

Laat deze luxe aansteker graveren met maximaal acht regels tekst van maximaal 20 tekens per regel. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

 

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze benzine aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items