opc_loader
Artikelen

Zippo Spazuk Design Aansteker

Artikelnr: 60006379
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
54,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Kenmerken
Beschrijving

Zippo Spazuk Design Aansteker.

Een Zippo is een kwalitatief goede benzineaansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

Deze Zippo benzineaansteker in geborsteld goudkleurige uitvoering heeft op de voorzijde een opdruk van een vogel die in rozen ligt. Deze opdruk is een kopie van een schilderij van Steven Spazuk. Vandaar de naam: "Spazuk Design".

Laat deze goudkleurige Zippo benzineaansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body op de achterkant. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items