• info@aanstekers.be

Verzending en Betaling

Verzending

BlitZz graveerwerk heeft een grote voorraad Zippo aanstekers en een eigen graveeratelier waardoor bestellingen veelal binnen één werkdag worden verzonden. Mocht de bestelde Zippo niet op voorraad zijn, dan wordt deze direct bij de leverancier besteld zodat we uw bestelling alsnog binnen een week kunnen versturen. Bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en verzonden per DPD of PostNL. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u daarover een bevestiging per mail.


Betaalmogelijkheden

Wij bieden u diverse betaalmogelijkheden. Onderstaand vindt u hiervan een beschrijving.PayPal: 

Met PayPal heeft u de mogelijkheid om eenvoudig en veiling online betalingen te verrichten via uw eigen gratis betaalrekening. Via PayPal geniet u tevens op de kopersbescherming van PayPal. Na het plaatsen van de bestelling wordt u doorverwezen naar de betaalpagina van PayPal. Log eenvoudig in op uw betaalrekening en voor de betaling eenvoudig uit. Per mail krijgt u een bevesting van de betaling. 

 


BanContact/MrCash:
Bancontact/Mister Cash bied de mogelijkheid om een betaling eenvoudig en veilig uit te voeren in de betalingsomgeving van uw eigen bank.


 

Credit Cards:
Betalingen per CreditCard worden uitgevoerd via onze beveiligde betaalomgeving van Sisow. Betaling per bankoverschrijving: 

Het is mogelijk om uw betaling uit te voeren per bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de betalingsgegevens per mail. Onze bankgegevens zijn:
KBC IBAN: BE70 7310 1755 2325
BIC: KREDBEBB
Bedrijfsnaam: BlitZz graveerwerk

 


iDEAL: 

iDEAL bied de mogelijkheid om uw betaling uit te voeren in de betaalomgeving van uw eigen bank. iDEAL is beschikbaar voor internetbankieders van ASN Bank, ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Tridios bank.Sofort überweisung:

Met SOFORT Überweisung kunt u de betaling eenvoudig uitvoeren met uw eigen inloggegevens. De betaling verloopt via een beveiligde server is daarom veili