opc_loader

Zippo Vampire Design aansteker

Artikelnr: 60006562
Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
64,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Kenmerken
Beschrijving

Zippo benzine aansteker Vampire Design. Deze Zippo aansteker heeft een mat witte afwerking met aan de voorzijde een textuurprint van de mond van een vampier.

Een Zippo benzine aansteker is een zeer kwalitatieve aanstekers met de welbekende garantie, dit betekend dat de Zippo benzine aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd. 
 

Laat deze mat chromen Zippo benzine aansteker op de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Voor het graveren van een foto raden wij een hoogglans model aan.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items