opc_loader

Zippo aansteker Cross Heart Anchor

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60003863
49,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeaupapier toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Croos Heart Anchor.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic door het Zippo repair center.

De Zippo benzine aansteker heeft een geborsteld goudkleurige afwerking en is aan de voorzijde voorzien van een slijtvaste print van een kruis (geloof), anker (hoop) en een hart (liefde).

Laat deze Zippo aansteker aan de achterzijde graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Tevens is het mogelijk een logo of lijntekening op de body te laten graveren. Op het klepje heeft u nog 3 regels tekst beschikbaar voor een tekst of naam (max 20 tekens per regel). De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.
Een foto gravure is op deze matte aansteker niet mogelijk. Voor een foto gravure is een hoogglans afwerking vereist.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items