opc_loader

Zippo aansteker Jimi Hendrix 60002657

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60002657
69,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Jimi Hendrix 60002657. Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic door het Zippo repair center.

Deze paarse Zippo heeft een hoogglans afwerking en is voorzien van een slijtvaste kleurenprint met daarop de artiest Jimi Hendrix afgebeeld. Deze paarse aansteker werkt op benzine en kan aan de achterkant indien gewenst door ons worden gepersonaliseerd.

Laat deze paarse Zippo graveren met maximaal acht regels tekst van maximaal 20 tekens per regel. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze paarse aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items