opc_loader

Zippo aansteker Dirt bike racer

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60003846
39,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Dirt Bike Racer.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic.

Deze Zippo aansteker heeft een geborsteld zilveren afwerking en is aan de voorzijde voorzien van een slijtvaste print van een motorcrosser.

Laat deze Zippo aansteker graveren aan de achterzijde met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 karakters gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo of lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. Het logo of de lijntekening wordt op de body gegraveerd, het klepje blijft vrij voor een naam of tekst gravure (max 3 regels, max 20 karakters per regel). De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. 
Het graveren van een foto is op deze matte Zippo aansteker niet mogelijk. Voor het graveren van een foto is een hoogglans model vereist.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items