opc_loader

Zippo aansteker pipe with background

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60002630
55,00
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker pipe with background. Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic door het Zippo repair center.

Deze Zippo pijpaansteker is voorzien van zowel een gravure als een slijtvaste kleurenprint aan de voorzijde en kan eenvoudig aan de achterkant door ons gepersonaliseerd worden met een naam, tekst of logo naar keuze. Deze luxe pijpaansteker werkt op benzine en is afkomstig uit de Zippo Pipe collectie.

Laat deze Zippo pijp aansteker graveren met maximaal acht regels tekst van maximaal 20 tekens per regel. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

 

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo pijpaansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items