opc_loader

Zippo aansteker pipe in fuzion

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60002543
55,00
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker pipe in fuzion. Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic door het Zippo repair center.

Deze Zippo aansteker is geschikt voor het aansteken van een pijp dankzij het aangepaste binnenwerk. Ondanks dat deze pijpaansteker geschikt is voor het aansteken van uw pijp, kan deze aansteker ook gebruikt worden als normale aansteker. Deze goudkleurige pijpaansteker werkt op benzine en is voorzien van een luxe, slijtvaste kleurenprint en kan aan de achterkant gepersonaliseerd worden met een naam, tekst of logo naar keuze.

Laat deze Zippo pijpaansteker graveren met maximaal acht regels tekst van maximaal 20 tekens per regel. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

 

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze gouden Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items