opc_loader

Zippo aansteker Dolphin Fusion

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60003391
55,00
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Dolphin Fusion.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic.

Deze Zippo aansteker heeft een hoogglans zilveren afwerking en aan de voorzijde voorzien van een slijtvaste print van een springende dolfijn in een golf en zonneschijn in fusion uitvoering. 

Laat deze zilveren Zippo aansteker graveren met maximaal acht regels tekst van maximaal 20 tekens per regel. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo,lijntekening of foto te laten graveren op deze Zippo aansteker. Het graveren van een afbeelding wordt op de body uitgevoerd, het klepje is vrij om een naam of korte tekst te laten graveren (max 3 regels en 20 karakters per regel). De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items