opc_loader

Zippo aansteker Gecko on rocks

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60003870
59,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeaupapier toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Gecko on rocks.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic.

Deze Zippo benzine aansteker heeft een hoogglans zilveren afwerking met aan de voorzijde een slijtvaste kleurenprint van een gekko die op rotsen loopt.

Laat deze hoogglans zilveren Zippo aansteker graveren aan de achterzijde met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo, lijntekening of foto te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding wordt gegraveerd op de body van de Zippo, daardoor blijven de drie tekstregels van het klepje vrij voor het laten graveren van een naam en/of tekst (max 20 tekens per regel). De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items