opc_loader

Zippo aansteker Flowers

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60003572
55,00
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeauverpakking toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Flowers met Zippo code 60.003.572.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic. 

Deze Zippo aansteker heeft een Black Ice afwerking en is aan de voorzijde voorzien van een geëtste afbeelding van bloemen.

Laat deze Zippo aansteker graveren aan de achterzijde met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 karakters gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een foto, logo of lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De foto, logo of lijntekening zal gegraveerd worden op de body van de aansteker, het klepje blijft vrij voor gravure van tekst en/of naam (3 tekst regels, max 20 karakters per regel). De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen na het invullen van de tekstvelden.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items