opc_loader

Zippo aansteker The Doors - LA Woman

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een persoonlijke tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Artikelnr: 60004200
39,95
Graveren
Zippo Benzine mee bestellen
Zippo vuursteentjes meebestellen
Cadeaupapier toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker The Doors - L.A. Woman.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door de Zippo repair clinic door het Zippo repair center.

De Zippo aansteker heeft een street zilveren afwerking en is aan de voorzijde voorzien van een zwart-witte print van de cover van het zesde album uitgebracht in 1971, het laatste met Jim Morrison.
Een street zilveren aansteker heeft als uiterlijk kenmerk dat het lijkt alsof deze reeds voorzien is van krassen en gebruikssporen. Het oppervlak van de Zippo is echter vlak.

Laat deze Zippo graveren aan de achterzijde met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items